Höstlovscamp

Höstlovscamp v44!

Vår populära Höstlovscamp för pojkar och flickor arrangeras under vecka 44, måndag - onsdag, datumen 29-31 oktober. Träningarna leds av instruktörer från vår Akademiverksamhet och genomförs i inomhusarenan Tipshallen.

För killar och tjejer födda 2006 - 2011

Deltagarna delas in i träningsgrupper utefter sin ålder. Där dagarna är mellan 09:00 - 13:00 Hit är killar och tjejer, födda 2006-2011, välkomna för glädje- och energifyllda träningspass i härlig gemenskap. Det spelar ingen roll vilken förening du spelar i – till Höstlovscampen är du välkommen vilken klubb du än tillhör.

Akademitränare som instruktörer

Under dagarna så instrueras och leds man av akademitränare från Öster samt hjälptränare kommer även finnas på plats i form av akademispelare.

Vi startar dagen med träningspass mellan klockan 09:00 - 12:15, med paus mitt i. Därefter avslutar vi med lunchbuffé som ingår på Restaurang Östergatan, innan vi avslutar klockan 13:00. Här hittar ni hela upplägget.

Pris: 695 kr
Flerbarnsrabatt: 595 kr (är ni fler än ett barn i familjen så får ni rabatt på deltagaravgiften)
Totalt 60 platser i Höstlovscampen!

Deltagare Camp695,00 kr
Deltagare Camp - Flerbarnsrabatt595,00 kr