LF Sommarlovscamp

Vår populära sommarfotbollscamp för pojkar och flickor arrangeras tillsammans med Länsförsäkringar Kronoberg under måndag-fredag vecka 32, 5-9 augusti.

Träningarna leds av instruktörer från vår Akademiverksamhet samt våra A-lagsspelare och genomförs på Arenastaden i Växjö.

För pojkar och flickor födda 2007 - 2012

Deltagarna delas in i träningsgrupper utefter sin ålder. Vi startar dagarna med frukost för samtliga som serveras på restaurang Östergatan mellan 08.00-08.30, i närheten av träningsplanerna.

Sedan är det träningspass fram till lunch. Efter träning är det tillbaka till Östergatan för lunchbuffé. Vi väljer sedan att avsluta campen vid 13.00 så att ni föräldrar enkelt och smidigt kan hämta era barn i samband med er lunch.

Akademitränare och A-lagsspelare som instruktörer

Under dagarna så instrueras och leds man av akademitränare och A-lagsspelare från Östers IF. Hjälptränare kommer även finnas på plats i form av akademispelare från Östers IF U19.

Upplägget med tema och fokusområde för dagarna hittar ni här.

Mycket ingår

I årets deltagaravgift ingår följande för samtliga deltagare:

- Frukost som serveras varje dag mellan 08.00-08.30 på Restaurang Östergatan (värde 200 kr
- Lunchbuffé som serveras på Restaurang Östergatan (värde 350 kr)
- Tränings-kit från adidas med t-shirt, shorts, strumpor, boll samt vattenflaska. Målvakter får handskar istället för boll (värde 610 kr)
- Två matchbiljetter till Östers match i Superettan mot Örgryte IS (spelas helgen/veckan efter Sommarlovscampen)

Pris: 1 495 kr
Flerbarnsrabatt: 1 195 kr (är ni fler än ett barn i familjen så får ni 20% rabatt på deltagaravgiften)

Tryck på tränings-kit

Sista beställningdag för tryck - Namn och Nr - är 28 juli.
Samtliga tryckbeställningar mailas till ulrik.wallertz@intersport.se

För att genomföra beställning av tryck, använd denna fil.

OBS: För att säkerställa att ni får önskad storlek på träningskitet, så behöver vi er anmälan senast söndag den 9 juni.

Men det går bra att anmäla er även efter den 9 juni - dock kan storlekarna på träningskitet som ingår dåvariera.

Evenemang:*LF Sommarlovscamp 2019, Arenastaden
Deltagare Camp1495,00 kr
Deltagare Camp - Flerbarnsrabatt1195,00 kr
Specialdesignad Hoodie - adidas599,00 kr