Östermedlemskap för 2019

Hjälp oss att utveckla Elitfotbollen, vår Akademi- och Ungdomsverksamhet och vårt arbete med Öster i Samhället genom ditt medlemskap i klubben.

Erbjudande!

Tecknar du Östermedlemskap före den 31/12 så får du två matchbiljetter till valfri Östermatch under säsongen 2019 på Myresjöhus Arena. Visa upp din bekräftelse som du får när du genomfört tecknandet av medlemskapet, visa sedan upp den i biljettservice för att hämta ut två stycken matchbiljetter till valfri match under säsongen.

Det är busenkelt!

1. Fyll i din beställning och dina uppgifter i formuläret nedan.

2. Betalar enkelt och säkert ditt Medlemskap med ditt bankkort, din internetbank eller via faktura om du önskar det.

3. Du får ett bekräftelsemail på ditt köp till den e-postadress som du anger i formuläret.

Notera: Var ni familjemedlemmar 2018 så behöver ni inte fylla i samtliga namn i familjemedlemskapet, utan endast huvudpersonen.

Välj medlemskap här:*Medlemskap 2019
Familjemedlemskap*500,00 kr
Medlem Vuxen*400,00 kr
Medlem Student*200,00 kr