Östermedlemskap för 2020

Hjälp oss att utveckla Elitfotbollen, vår Akademi- och Ungdomsverksamhet och vårt arbete med Öster i Samhället genom ditt medlemskap i klubben.

Det är busenkelt!

1. Fyll i din beställning och dina uppgifter i formuläret nedan.

2. Betalar enkelt och säkert ditt Medlemskap med ditt bankkort, din internetbank eller via faktura om du önskar det.

3. Du får ett bekräftelsemail på ditt köp till den e-postadress som du anger i formuläret.

Notera: Var ni familjemedlemmar 2019 så behöver ni inte fylla i samtliga namn i familjemedlemskapet, utan endast huvudpersonen.

Välj medlemskap här:*Medlem 2020
Familjemedlemskap*500,00 kr
Medlem Vuxen*400,00 kr
Medlem Student*200,00 kr
Medlem Barn/Ungdom 0-18 år*200,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr

Personnummer:* (medlem/spelare)-

FamiljemedlemmarLägg till
Personnummer:*-

Digitalt medlemskort 2020

I likhet med flera elitföreningar är vår ambition att gå över till digitala medlemskort som du kan få via e-post, sms eller hämta på hemsidan. Detta sparar stora belopp för föreningen och underlättar också om vi vill koppla erbjudanden till medlemsskapet.

Om du ändå gärna vill ha ett traditionellt medlemskort så hör du av dig till oss via e-post medlem@ostersif.se så skickar vi ett till dig. Vi sänder ut dessa kort vid ett tillfälle efter årsmötet i mars.

Tusen tack för ditt stöd!