Sportlovscamp 2019

Vår populära Sportlovscampför pojkar och flickor arrangeras under vecka 8, onsdag - fredag, 20-22 februari. Träningarna leds av instruktörer från vår Akademiverksamhet och genomförs i inomhusarenan Tipshallen.

För killar och tjejer födda 2007 - 2012

Deltagarna delas in i träningsgrupper utefter sin ålder. Där dagarna är mellan 09:00 - 12:30 Hit är killar och tjejer, födda 2007-2012, välkomna för glädje- och energifyllda träningspass i härlig gemenskap. Det spelar ingen roll vilken förening du spelar i – till Sportlovscampen är du välkommen vilken klubb du än tillhör.

Akademitränare som instruktörer

Under dagarna så instrueras och leds man av akademitränare från Öster samt hjälptränare kommer även finnas på plats i form av akademispelare.

Vi startar dagen med träningspass mellan klockan 09:00 - 12:00, med paus mitt i. Därefter avslutar vi med lunchbuffé som ingår på Restaurang Östergatan, innan vi avslutar cirka 12:30-12.45

Campen är begränsad till 80 platser, så se till att säkra er plats redan idag!

Camp:*2019-02-18 08:30: Sportlovscamp, Tipshallen
Deltagare *695,00 kr